Despre noi

 

Inceputuri

In anul 2000 luna februarie, Castillo SRL inaugureaza primul magazin de tip supermarket in cartierul ASTRA, in vecinatatea unei importante artere a Brasovului(Calea Bucuresti) pe strada Privighetorii nr. 2(colt cu strada Zorilor). Deschiderea acestui punct de lucru a fost piatra de temelie ce a stat la baza infiintarii uneia din cele mai importante retele de magazine din Brasov. A fost doar inceputul...

In anul imediat urmator, in luna aprilie locuitorii cartierului CRAITER asista la deschiderea celui de al doilea magazin de tip autoservire, magazin care pentru titulatura de „magazinul din colt” are o suprafata de vanzare impresionanta(250m²). Aceasta suprafata generoasa a ajutat satisfacerea cerintelor tuturor clientilor din zona respectiva, devenind astfel intr-un timp foarte scurt principalul punct de aprovizionare pentru locuitorii zonei.

 

Apoi a venit a treilea...

Inceputul anului 2002(februarie), aduce cu sine deschiderea celui de al treilea magazin, ideea retelei de magazine prindea forma si culoare. Cu o suprafata de vanzare impresionanta si cu pozitionarea sa excelenta in cadrul fostului Complex comercial RAPID, amplasat langa gara Brasov pe b-dul Victoriei nr. 1, acesta a devenit in scurt timp centrul retelei, fiind totodata si piatra de rezistenta a binecunoscutei retele de magazine, reprezentand diamantul coroanei ce avea sa fie intregita in anii imediat urmatori.

 

Si l-am deschis si pe al patrulea

Mijlocul anului 2003 (iulie) coincide cu inaugurarea celui de al 4-lea magazin situat pe una din cele mai cunoscute si mai importante strazi din Brasov (strada Zizinului nr. 4), precum si langa unul din cele mai importante noduri rutiere din Brasov (intersectia calea Bucuresti-str. Zizinului-str. Toamnei). Pe langa faptul ca deschiderea magazinului a intregit oarecum reteaua de magazine precum si denumirea de retea,acest fapt a adus cu sine si denumirea retelei de RAPID SUPERMARKET.

 

Apoi a urmat dezvoltarea

Pana la inaugurea celui de al 5-lea nu a mai fost decat un pas, in martie 2004 a aparut pe harta brasoveana a magazinelor RAPID SUPERMARKET - HARMANULUI, adresa lui oficiala fiind b-dul Garii nr. 38 (colt cu strada Harmanului), el fiind retinut sub denumirea de Harmanului din cauza intrarii principale care se afla pe strada Harmanului. Acesta are o importanta deosebita, prin amplasarea lui aducand un plus de noutate si diversitate pentru locuitorii unei zone destul de intinse si insemnate pentru piata brasoveana de consum (b-dul Al. Vlahuta, b-dul Garii, str. Harmanului).

Deschiderea celui de al 6-lea magazin in luna septembrie a anului 2006 in cartierul BARTOLOMEU-NORD(strada Gospodarilor nr. 5) in locul vechiului magazin COMPLEX, aduce cu sine si crearea logo-ului retelei precum si sloganul: ”RAPID SUPERARKET - Magazinul de langa tine”. Deschiderea magazinului a fost realizata cu fast, locuitorii zonei apreciind eforturile conducerii de a deschide un magazin „pentru toate buzunarele” si care indeplineste cu succes toate cererile si nevoile zilnice ale locutorilor zonei.

 

Si dupa dezvoltare, a urmat cresterea standardelor

In anul 2007 din dorinta de a ridica serviciile oferite la un nivel superior, supermarket-ul de pe b-dul Victoriei nr. 1 (centrul retelei) a „suferit” lucrari de modernizare totale, astfel redeschiderea din aprilie 2007 confera magazinului o noua fata (putem spune „europeana”) cu servicii la cel mai inalt nivel calitativ.

COPYRIGHTS © 2014. ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY EXPERT ONLINE